Forum-regels

Ga naar beneden

Forum-regels

Bericht  FV. Hiddink op di sep 23, 2008 11:02 am

1.0 Respect
Wij vinden het belangrijk dat iedereen met respect wordt behandelt. Scheld iemand niet uit, benadeel niemand en wees aardig tegen elkaar. Iedereen is gelijk! Vinden wij dat u gedrag één keer te erg uit de toon valt, dan maak u een grote kans op een ban (= een tijdelijke ban. 'Bans voor altijd' worden aangegeven met "Lifeban". ), zonder eerst gewaarschuwd te worden.

1.1 Rippen/Stelen
Rippen of stelen is het showen van andermans werk onder uw eigen naam. Als u betrapt wordt op het rippen/stelen van andermans werk, is een ban niet uitgesloten.

1.2 Warez
Warez zijn illegale downloads. Wij doen hier niet aan en eisen dat u dat ook niet doet. Alle warez worden direct verwijderd en u wordt gewaarschuwd.

1.3 Spelling
Probeer zo goed mogelijk Nederlands te typen. Zo bent u makkelijk te begrijpen en komen er minder onzinnige posts als ''wat bedoel je hiermee?''. Een spelfoutje mag best een keertje, maar probeer het zoveel mogelijk te reduceren.

1.4 Signatures en Avatars
De plaatjes in een sig mogen niet groter zijn dan 500*200. Ook is teveel tekst of niet-tolereerbare tekst niet toegestaan; dit wordt door de crew aangepast of verwijdert. Linken naar uw eigen site's is ook ten strengste verboden, mochten wij het tegenkomen zullen wij het verwijderen. Avatars zijn niet nodig om aan te maken, hij word automatisch naar uw achternaam aangepast.

1.5 Posten
Graag willen wij dat u verantwoordelijk post (niet onzinnig posten en hou u aan het topic), uw vragen één keer stelt en zoveel mogelijk uw post "edit" in plaats van dubbelposten. Op dubbelposten staat een waarschuwing.

Voor de rest veel plezier op dit forum!

De crew mag de regels altijd nog veranderen!

FV. Hiddink
KNVB
KNVB

Aantal berichten : 5
Registration date : 23-09-08

Profiel bekijken http://forumvoetbalspel.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum